1,140 Kg Ser Biały Promocja 0,240 Kg Cukier Biały 0,010 Kg Cukier Wanilinowy 0,050 Kg Cukier Puder 0,200 Litr Jogurt Naturalny Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,164 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,640 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 12/12/2016 - można gotować według przepisu. Proszę podać czas przygotowania potrawy dzień wcześniej.Dzięki Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - brak Produkcja: 1. Przygotować ciasto według przepisu na ciasto (poniżej), 2. Usmażyć naleśniki, 3. Ser i inne składniki utrzeć, 4. Nakładać 80g farszu do każdego naleśnika, 5. 1 naleśnik z farszem ma ważyć 0,150kg. Następny Dzień: 1. Pieczenie na 170C 7-8min Wydawanie z Kuchni: - 1 Porcja = 2 naleśniki z farszem = 0,300kg - Blaszki smarujemy lekko olejem aby naleśniki nie przywarły w czasie pieczenia - Układamy 1 warstwę Wydawanie na Kantynie: - 1 Porcja = 2 naleśniki z farszem = 0,300kg - Polać sosem na talerzu przed wydaniem. Czas Przygotowania: - 18/1/2017 Asia 50p 3h (ciasto + smażenie + farsz + zawijanie) - 6/3/2017 Asia 80p 15 min przygotowanie farszu, 5 min. przygotowanie ciasta Smażenie naleśników 3h, zwijanie 1 h Zmiany: - 14/2/2017 - Asia dodane instrukcje - pieczenie na drugi dzień