26,520 Kg Indyk Medalion / індик 4,612 Kg Marchew Surowa Talarki (surowiec: 5,765 Kg Marchew) 3,070 Kg Groszek Zielony Mrożony 3,070 Kg Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена 1,537 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 1,706 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,100 Kg Czosnek Granulowany 0,020 Kg Imbir w Proszku / імбир 1,500 Kg Mąka Kukurydziana 0,050 Kg Kumin Rzymski Mielony / кмін римський 0,100 Kg Kurkuma / куркума 0,300 Kg Curry / каррі 0,080 Kg Sól 0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,200 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий 2 Litr Świet 18 Litr Woda Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,197 kgPrzybliżona Waga Całości (310 Porcji): 61,169 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 18/2/2017 - można gotować według przepisu. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - obierak, - indyk medialiony przekroić na pół i rozbić lekko. Dzień Produkcji: 1. Na dużą patelnie wylać olej, 2. Zesmażyć cebulę, 3. Dodać indyka, 4. Dodać warzywa, 5. Przyprawić, 6. Dolać wodę, 7. Rozrobić mąkę ze śmietaną i dodać do sosu, 8. Zagotować. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,190kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,190kg Zmiany: - 14/2/2017 - Rusłan +20% warzywa, +15% indyk, porcja +20% do 0,190kg