Kapusta Czerwona Parzona 2025-12-06 04:33:43

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-03-07  
User
Administrator Potraw



Ingredients
12,500 Kg  Kapusta Czerwona Surowa (surowiec: 15,625 Kg Kapusta Czerwona) 
0,700 Litr Olej
0,144 Kg Sól
1,400 Kg Cukier Biały
0,200 Litr Ocet

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,107 kg
Przybliżona Waga Całości (140 Porcji): 14,944 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 2/3/2017.

Przygotować 1 dzień wcześniej:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

W dniu wydawania:
1. Sprawdzić czy jest odpowiednia ilość na poszczególne kantyny. 

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,100kg

Wydawanie z Kantyny:
- 1 porcja = 0,100kg



Zmiana 2018-06-27: Sól -52%