0,950 Kg Marchew Surowa Wiórki Drobne (surowiec: 1,188 Kg Marchew) 0,050 Kg Chrzan przecierany 0 Litr Jogurt Naturalny 0 Litr Zaprawa Cytrynowa 0 Kg Sól 0 Kg Jabłko Promacja 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,100 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,001 kg
PRZEPIS SPRAWDZWONY 9/12/2016 - można gotować według przepisu. Przygotować 1 dzień wcześniej - Umyć, obrać i zetrzeć marchew na oczkach buraczanych Produkcja: 1. Marchew wsypać do GN, 2. Wymieszać składniki do marynaty, śmietanę z przyprawami, 3. Dodaj do marchwii. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 100g Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 100g Zmiany: - 10/1/2017 - śmietana zamieniona na mleko; majonez dodany; pieprz zmniejszony Czas przygotowania: - 23/2/2017 - Natasza 586p 0:30h rozkładanie - 3/3/2017 - Halinka 580p 1:45h - 06/4/2017 Asia 110p 0:35h